pop up description layer

Papilio  
 
 
 

 

Rypsterdyk 2b

9034 HN Marsum

058 - 843 1 093

06 - 116 44 116

 

Willem Barentszkade 11
8881 BC West-Terschelling

06 - 116 44 116   

 

De praktijk
   
 

 

 
 

Praktijk “Papilio” is een zelfstandig gevestigde praktijk voor psychosociale therapie & mediation op een goed te bereiken locatie te Marsum & West-Terschelling.

Psychosociale therapie:
De praktijk beoogt het verlenen van psychosociale hulp en therapie voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar met psychologische problemen. De klacht kan met de persoon zelf te maken hebben, maar ook met anderen. Bijvoorbeeld met de partner, kinderen, familie, vrienden, buren of werkgever. Denk daarnaast aan problemen door klachten van lichamelijke aard die moeilijk zijn te verwerken of klachten die belemmerend werken in het dagelijks functioneren.

De begeleiding bestaat uit hulpverleningsgesprekken (coaching / counseling en of therapie). Therapie heeft een procesmatig karakter en daarom is regelmaat in de sessies essentieel.

De duur van de behandeling verschilt; dit heeft te maken met de aard van het probleem en met de persoonlijkheidskenmerken van de cliŽnt. Soms zijn 3 ŗ 5 gesprekken voldoende om zelf weer verder te kunnen. Gemiddeld duurt een klachtgerichte behandeling tussen de 8 en 15 gesprekken. 

Mediation: 
Mediation is het gezamenlijk oplossen van een geschil met de hulp van een neutrale en onafhankelijke conflictbemiddelaar: de mediator.

Vrijwel elk geschil heeft een oplossing die voor de betrokken partijen aanvaardbaar is. Maar vaak zien zij, doordat ze in het conflict zijn verwikkeld, die oplossing niet. Hulp van een MfN Mediator kan daarin verandering brengen. De mediator neemt geen standpunt in, maar helpt om een eigen oplossing te vinden. Een groot voordeel daarvan is dat jullie de baas blijven over de oplossing en de relatie niet onnodig wordt beschadigd.

Papilio biedt de mogelijkheid om een beroep te doen op een ervaren en deskundige (scheidings) begeleider. Hiermee beschik je over een vertrouwenspersoon, die jullie adviseert en helpt om een conflict of scheiding snel en goed af te wikkelen. Op een voor beide partijen bevredigende manier. Waarbij ook de belangen van de kinderen zorgvuldig worden bewaakt.

Specialisatie: Familierecht en Arbeidsrecht.

Mediation heeft vele voordelen, hierover en verdere informatie is te lezen onder de kop “Mediation”


Er is getracht in de praktijk een welkome en vertrouwelijke sfeer te creŽren waar ik u deze professionele hulp kan bieden zonder lange wachttijden.


In speciale gevallen, wanneer u niet naar de praktijk kunt komen of wanneer het voor gezinsbegeleiding noodzakelijk wordt geacht, bestaat de mogelijkheid voor bezoek aan huis.

                                       

 

Aangesloten bij de:

 

 


MFN Registermediator


KvK 01148338
  Home    
  Welkom
   
  De Praktijk
   
  Werkwijze
   
    Info verwijzer
   
    Zakelijk
   
    Actueel
   
    Contact
   
© 2017, Carolien Kruyt