pop up description layer

Papilio  
 
 
 

 

Rypsterdyk 2b

9034 HN Marsum

058 - 843 1 093

06 - 116 44 116

 

Willem Barentszkade 11
8881 BC West-Terschelling

06 - 116 44 116   

 

Welkom bij de website van psychosociale & mediationpraktijk Papilio
   
 

 

 
 

De praktijk 'Papilio' is een zelfstandig gevestigde praktijk voor psychosociale therapie en begeleiding. Psychosociale therapie omvat een gevarieerd aanbod van benaderingen om mensen naar hun problemen, ervaringen en belevingen te laten kijken op een manier waarmee zij hun houding en perspectieven naar het leven toe kunnen verruimen. De begeleiding bestaat uit hulpverlenende gesprekken (coaching & counseling) en of therapie. Het voordeel van een zelfstandig gevestigde therapeut is de lagere drempel, korte wachttijd, persoonlijke benadering, in speciale gevallen bezoek aan huis; waarbij er geen verwijzing nodig is.

Elk mens heeft het in zich om zich te ontwikkelen en zo zelfstandig mogelijk zijn eigen weg te volgen. Maar soms loopt het niet zo als je wilt door iets in jezelf, omstandigheden privé, met anderen of op het werk.
Papilio is een plek waar mensen met een professionele en aandachtige therapeut kunnen kijken naar de onderliggende oorzaken van vragen, belemmeringen of problemen die men in die situaties tegen kan komen. Door therapie wordt u zich bewust van uw daadwerkelijke verlangens, de tegenstellingen in uw persoonlijkheid en van de mogelijkheden om hier mee om te gaan door eigen kracht waardoor u vervolgens zelfstandig verbetering kan geven aan uw functioneren.

De praktijk biedt verschillende vormen van psychotherapie. U kunt bij mij terecht voor individuele- en relatietherapie, gezinsondersteuning en begeleiding.

Via het keuze menu vindt u verdere inhoudelijke informatie over de praktijk, werkwijze, behandel methoden, aanmelding etc.

Klik hier voor informatie over en werkwijze behorend bij de mediation.

De naam van de praktijk komt uit het Latijn en staat voor 'vlinder'
De vlinder staat symbool voor het veranderingsproces als gevolg van de hulpverlening/begeleiding. De energie van ontpopping helpt je volledig uit je cocon te stappen, je vleugels uit te slaan en jezelf te laten zien wie je werkelijk bent.
Doordat de vlinder staat voor openheid, dit in combinatie met het proces van veranderen, viel voor mij de keus op de naam 'Papilio' als kenmerk voor de praktijk.

                                       

 

Aangesloten bij de:

 

 

MFN Registermediator


KvK 01148338
  Home    
  Welkom
   
  De Praktijk
   
  Werkwijze
   
    Info verwijzer
   
    Zakelijk
   
    Actueel
   
    Contact
   
© 2017, Carolien Kruyt