pop up description layer

Papilio  
 
 
 

 

Rypsterdyk 2b

9034 HN Marsum

058 - 843 1 093

06 - 116 44 116

 

Willem Barentszkade 11
8881 BC West-Terschelling

06 - 116 44 116   

 

Intake
   
 

 

 
 

Het therapeutisch proces begint met een intakegesprek. Bij de intake staan we stil bij het probleem waaraan u wilt werken, we kijken naar de verschillende aspecten van de klacht en naar de gewenste verandering.

Samen verhelderen wij uw vraagstuk en staan stil bij de factoren die daarop van invloed zijn en de verwachtingen die u hebt ten aanzien van therapie. Wanneer ik voldoende informatie heb, waardoor ik kan beslissen of de klacht door mij behandelbaar is, wordt er een vervolgafspraak gemaakt.

In overleg wordt besproken in welke frequentie de gesprekken zullen plaatsvinden, de duur kan variŽren van een aantal sessies tot langdurige behandeling. De behandeling kan individueel zijn, maar ook samen met uw partner of andere mogelijk betrokkenen.


In het geval dat ik denk dat u beter geholpen bent met een ander type hulpverlening kan ik u doorverwijzen als u dat wilt.

Daarnaast dient de intake als moment om te ervaren of we samen een traject willen starten. Bij het welslagen van therapie speelt de relatie tussen therapeut en cliŽnt een belangrijke rol. Het is dan ook belangrijk om vanuit een goed basisgevoel de werkrelatie vorm te geven.


Een intakegesprek duurt 45 minuten.

 

                                       

 

Aangesloten bij de:

 

 

MFN Registermediator


KvK 01148338
  Home    
  Welkom
   
  De Praktijk
   
  Werkwijze
   
    Info verwijzer
   
    Zakelijk
   
    Actueel
   
    Contact
   
© 2017, Carolien Kruyt