pop up description layer

Papilio  
 
 
 

 

Rypsterdyk 2b

9034 HN Marsum

058 - 843 1 093

06 - 116 44 116

 

Willem Barentszkade 11
8881 BC West-Terschelling

06 - 116 44 116   

 

Werkwijze
   
 

 

 
 

Mijn werkwijze bestaat uit begeleidingsgesprekken, uit een korte of langer durende therapie, mogelijk ondersteund door huiswerkopdrachten of uit coaching.

De behandelvormen die worden gebruikt komen uit verschillende therapierichtingen. De keuze van de therapievorm zal bepaald worden door wat het beste past bij de cliŽnt.


De therapievormen waarmee gewerkt wordt zijn o.a: cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, EMDR, gestalttherapie en focussing. Uitleg over sommige van de verschillende vormen kunt u vinden in het menu bij 'Therapievormen'.

Alle hebben tot doel: het herstellen van uw persoonlijk evenwicht en welzijn.


In de gesprekken bespreekt u met de therapeut uw klachten en problemen. Vervolgens los ik niet de problemen voor u op, maar help u nare dingen anders te zien, pijnlijke gevoelens te verwerken of moeilijke situaties anders aan te pakken. Het doel van de therapie is uw psychische klachten en problemen op te heffen of zo te veranderen dat u er minder last van hebt.

Het is aan mij hierbij dus de noodzakelijke ondersteuning te geven maar leg het initiatief bij de cliŽnt. Ik interpreteer en adviseer niet maar, help bij het duidelijk op een rijtje krijgen van de problemen en de voor de cliŽnt mogelijke oplossingen daarvoor. In de praktijk blijkt dat cliŽnten het geleerde in toekomstige situaties zelfstandig kunnen toepassen en in moeilijke en lastige tijden zichzelf weer in evenwicht weten te brengen met de omgeving.


Het werken in en vanuit de praktijk zal altijd met alle aandacht voor het individu, het (hele) gezin en met respect voor culturele achtergrond, tradities, geloofsovertuiging, filosofie, behoeften en wensen zijn.

                                       

 

Aangesloten bij de:

 

 

MFN Registermediator

KvK 01148338
  Home    
  Welkom
   
  De Praktijk
   
  Werkwijze
   
    Info verwijzer
   
    Zakelijk
   
    Actueel
   
    Contact
   
© 2017, Carolien Kruyt