pop up description layer

Papilio  
 
 
 

 

Rypsterdyk 2b

9034 HN Marsum

058 - 843 1 093

06 - 116 44 116

 

Willem Barentszkade 11
8881 BC West-Terschelling

06 - 116 44 116   

 

Info verwijzer
   
 

 

 
 

De praktijk is toegerust voor de behandeling van cliŽnten met uiteenlopende psychosociale problematiek.

Wanneer nodig kunnen uw patiŽnten binnen 1 week in behandeling worden genomen. Mocht verder overleg nodig zijn bij een verwijzing belt u dan het praktijknummer: 058 – 843 1 093

Mocht u niet direct gehoor krijgen, gelieve uw naam en telefoonnummer in te spreken en aan te geven wanneer u teruggebeld kunt worden.

Gezien de eigen werkzaamheden zal contact voor 10:00 of na 16:00 uur de meeste mogelijkheden bieden.

E-mail contact kan uiteraard ook en gaat mogelijk sneller.

 

Wat kan ik voor u betekenen?

Intercollegiaal overleg
Een goed contact met de verwijzer kan een belangrijk onderdeel zijn in het herstelproces van de cliŽnt. U kunt daarom gerust bellen voordat u verwijst. Soms kan telefonisch al tot een inschatting gekomen worden of een verwijzing zinvol is of niet. In ieder geval denk ik graag met u mee over uw patiŽnt of cliŽnt.

Wij houden u op de hoogte
Indien u het op prijs stelt om op de hoogte gehouden te worden over de vorderingen van uw cliŽnt/patiŽnt dan ben ik hier graag toe bereid. Zoals gebruikelijk dient de cliŽnt hier vooraf wel toestemming voor te geven.

Hulp en bemiddeling in werkgerelateerde problematiek en werkhervatting
De verantwoording voor werkhervatting ligt uiteindelijk bij de werkgever en werknemer. Indien gewenst wordt meegedacht in het vormgeven van het werkhervattingtraject. Wanneer het wenselijk lijkt bestaat de mogelijkheid om in contact te treden met de werkgever. Een driegesprek tussen werkgever, werknemer en de therapeut kan tot de mogelijkheden behoren indien dit een geslaagde reÔntegratie bevordert.

Gebleken is dat een persoonlijke ontmoeting de samenwerking bevordert en prettiger maakt. Graag maak ik met u een afspraak voor een nadere kennismaking.

 

 

                                       

 

Aangesloten bij de:

 

 

MFN Registermediator


KvK 01148338
  Home    
  Welkom
   
  De Praktijk
   
  Werkwijze
   
    Info verwijzer
   
    Zakelijk
   
    Actueel
   
    Contact
   
© 2017, Carolien Kruyt